Group Of Super Users
Administrator
pisałem ale może nie doszło przez pocztę..
czy nie chcielibyście utworzyć nowej koalicji pod jedną wspólną nazwą ? weszły by dwa sojusze plus wasz.. oto mapka z propozycją:
http://travian.org.ua/pl/s10/clans/j23/ … d%40~/gosu
zyskalibyśmy na sile. to ważne bo obok nas rosna potęgi. musielibyśmy przy tym zrezygnować z graczy leżących baaardzo daleko od naszych centrów..
prosze o odpowiedź.
pozdrawiam
boleś
Jestem za. Rozumiem, że łączymy kilka sojuszy w jeden..
Stworzymy duży sojusz graczy którzy nie są jeszcze rozwinięci.
Jak nowy sojusz będzie się nazywał? Kto odpadnie z sojuszu? Już teraz widzę farmy w naszych szeregach.
Administrator
"mamy wspólną /podobną nazwę ale każdy z odłamów jest tak jak dotąd niezależnym sojuszem zarządzanym tak jak dotąd. jednak nad całością byłaby Rada kilku, których delegował by każdy z sojuszy. i to ona wyznaczałaby politykę koalicji i podejmowała strategiczne decyzje.
opracuje sie wspólny regulamin - takie 10 przykazań
cóż...każdy z sojuszy jest niezależny tak naprawdę i w ostateczności może znowu się odłączyć..."
oto zasady jakie proponuje szef tego sojuszu, co wy na to? bo mi sie nawet podobaja...
Takie cos ma mały sens, lrpiej 1 duzy sojusz który coś znaczy w którym będą największi i z 3 jak by akademie i co tydz 2 najmniejszych spada do nizszego poziomu a 2 największych awansuje. Jak grałem wcześniej to u mnie w sjuszu tak było. Wtedy w sojuszu utrzymuja się najlepsi, sojusz jest silny i wtedy móżna myśleć poważnie o walce z innymi a nie;] Takie jest moje zdanie
Administrator
myśle ze dyplomata dowie sie szczegółów i umiesci je na forum...